• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 18 °C
  • Denizli 22 °C
  • Antalya 21 °C

Hikayenin Sonunu Sen Yaz

Hikayenin Sonunu Sen Yaz
Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, bu yaz sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, bu yaz sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. QNB Finans Bank, Artkolik ve Mandarin Oriental, Bodrum işbirliği ile düzenen “Kırılma Noktası: Hikayenin Sonunu Sen Yaz” sergisi, iklim değişikliğinin çevreye olan etkilerinin işlendiği eserlerden oluşuyor. 11 Ağustos’ta açılışı yapılan sergi, 21 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek. 

Cennet Koyu’nun eşsiz manzarası eşliğinde, her ayrıntının özenle tasarlandığı, rutinlerden uzak yeniliklerin ve sürprizlerin öne çıktığı Mandarin Oriental, Bodrum, çevresel bir duyarlılıkla gelecek kuşaklara yaşanılabilir, güzel bir dünya bırakmak için doğaya sahip çıkan sanatçıların eserlerinden oluşan "Kırılma Noktası: Hikayenin Sonunu Sen Yaz" sergisine ev sahipliği yapıyor. 

QNB Finans Bank, Artkolik ve Mandarin Oriental, Bodrum iş birliği ile düzenlenen serginin küratörlüğünü Denizhan Özer yaparken, sanatçılar Abdulvahap Uzunbay, Akın Ekici, Başak Canher, Bedri Baykam, Ender Güzey, Erdo Sam, Funda Çetgin, Genco Gülan, Gülfidan Soyuğur, Gökçe Hiçyılmaz, Gözde Can Köroğlu, Hakan Bayer, Loya Kader Öztürkmen, Mehmet Özenbaş, Özge Günaydın, Özcan Uzkur, Parisa Nami, Sabahat Çıkıntaş, Selçuk Yılmaz, Tuğrul Selçuk, Vahid Novruzov, Yıldız Doyran  ve Zeynep Yazıcı da sergiye eserleriyle katılıyor.

İnsanın doğayı ehlileştirip işlerken bin yıllardır sürdürdüğü uyumlu yaşamı, son yüzyıllarda terketmesiyle ekolojik dengenin bozulduğu, doğayı ve dünyayı korumak adına artık kendi hikayemizin sonunu, kendimizin yazması gerektiği düşüncesinden yola çıkılarak üretilen eserler, 11-21 Ağustos 2023 tarihleri arasında Mandarin Oriental, Bodrum’da sanatseverlerle buluşuyor. Serginin küratörlüğün yapan Denizhan Özer “Gelecek kuşaklara yaşanılabilir, güzel bir dünya bırakmak için yaşadığı çevreye, doğaya, bitkilere, hayvanlara sahip çıkan Kırılma Noktası sergisinin insanlara “Hikayenin Sonunu Sen Yaz” dediğini net bir şekilde duyurmak istedik. Artan orman yangınları ve iklim krizinin etkisiyle kavurucu sıcakların yaşandığı bugünlerde Bodrum’da aynı farkındalığı yaratmak ve gerçek bir kırılma noktası yaşadığımızı anlatmak için Mandarin Oriental, Bodrum’da da bir çağrı yapmak istedik” sözleriyle serginin ekolojik bir çağrı olduğunu vurguluyor. Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz ise “Global sürdürülebilirlik politikamız ve otelimiz özelinde yaptığımız çalışmalarla Yeşil Anahtar Ödülü, Mavi Bayrak Ödülü, LEDD ve GTSC sertifikalarıyla onurlandırıldık. Mandarin Oriental, Bodrum olarak, uluslararası bir marka olmamızdan da aldığımız güçle, sürdürülebilirlik kavramını kurumsal çalışma prensiplerimizin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Dolayısıyla ekolojik denge ve çevre duyarlılığı konseptiyle oluşturulan Kırılma Noktası: Hikayenin Sonunu Sen Yaz sergisine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadesini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.