• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Denizli 14 °C
  • Antalya 16 °C

Soğuk Havalara Karşı Vitamin Takviyesi

Soğuk Havalara Karşı Vitamin Takviyesi
Fakir Hausgeräte’nin meyve sıkacağı ve blenderları, vitamin deposu meyve suları ve sağlıklı karışımlar hazırlamayı pratik hale getiriyor.

Soğuk Havalara Karşı Vitamin Takviyesi

Fakir Hausgeräte’nin meyve sıkacağı ve blenderları, vitamin deposu meyve suları ve sağlıklı karışımlar hazırlamayı pratik hale getiriyor.

Soğuk havaların kendini iyice hissettirmeye başladığı bu günlerde bağışıklık sistemini güçlü tutmak büyük önem taşıyor. Vücut direncini korumak adına meyve ve sebzelerden oluşan çeşitli vitamin takviyeleri ile vücuda destek olmak gerekiyor. Elektrikli ev aletlerinde üstün teknolojinin adı Fakir Hausgeräte’nin Vitaly yavaş sıkım meyve- sebze sıkacağı, Coctail Max katı meyve presi-blenderı ve güçlü Powermix blenderı ile yapılan sağlıklı içecekler ve karışımlar vücudu zinde tutarken hastalıklardan korunmaya yardımcı oluyor. 

Yavaş Sıkım Bol Sağlık

200 W motor gücündeki Fakir Vitaly’nin yavaş sıkım teknolojisi sayesinde, 80 mm genişliğindeki besleme ağzından kesmeden makineye konulan meyve-sebzeler sıkılma esnasında daha az parçalanıyor ve daha fazla meyve suyu elde ediliyor. Yavaş sıkım teknolojisi çok daha homojen ve vitamini bol meyve - sebze suyu hazırlamaya olanak veriyor. Parçalanmayan meyve ve sebzeler posası ile birlikte içildiğinde lif kaynağı olarak vücuda katkı sağlıyor. Ayrıca cihaz daha az güç harcadığı için enerjiden tasarruf etmenizi de sağlıyor. 
0,8 litre posa haznesi ve 1 litre köpük ayırıcılı meyve suyu haznesi bulunan Fakir Vitaly, soğuk havalarda bağışıklığı güçlendirme ve vitamin takviyesi yapmanın yanı sıra organik meyve suyu keyfi sunuyor. Çıkarılabilir paslanmaz çelik bıçakları ve paslanmaz çelik gövdesiyle uzun süreli kullanımın yanı sıra pratik şekilde temizlenebiliyor. Ürün, yanlış montede çalışmayı engelleyen güvenlik sistemi ve kaymaz tabanı ile güvenli kullanım sağlıyor. 

Fonksiyonel Coctail Max ile Enfes Karışımlar
Fakir Coctail Max, hem katı meyve presi hem de blender olarak kullanma imkanıyla sağlıklı, meyve şöleni karışımlar yaparak bağışıklığınızı güçlendirmenizi sağlıyor. Özel ezme teknolojisi sayesinde meyveler bütün halde preslenip 1 litre kapasiteli meyve suyu sürahisi ile servis edilebiliyor. 2 litre posa haznesi ve köpük ayırıcılı meyve suyu haznesi ile ister lif kaynağı posaları ayırıp ister meyve suyunuza katabilirsiniz. 
1,8 litre blender haznesi ile fonksiyonel kullanım sağlayan Fakir Coctail Max ile vitaminli çorbalar, yemekler için leziz soslar, sağlıklı meyve püreleri yapmak da mümkün.  LCD ekranı ve 9 farklı hız ayarı ile tek tuşla nefis karışımları yapabiliyor. Güvenlik kilidi ve kaymaz tabanı oluşabilecek kaza durumlarına karşı güvenli kullanım sağlıyor. 

Güç Powermix’te
Dakikada 26.000 devir dönüş hızı ile saniyeler içerisinde mükemmel sonuçlar veren Fakir Powermix blender, 6 farklı fonksiyon ayarı ile kolayca buz kırma, sos, meyve püresi, çorba hazırlama ve baharat öğütme işlemlerini yapabiliyor. Bebeği olan anneler için taze ve vitaminli meyve püreleri hazırlamak Powermix ile çok kolay. Ayrıca kış aylarının vazgeçilmezi, grip ve soğuk algınlığının doğal ilacı mis gibi çorbalar tek tuşla hazır hale geliyor. Üstelik yüksek devir hızı ile çorbalarınız sıcak olarak sofralara geliyor. 

8 farklı hız ayarı ile sağlıklı karışımlar yapabileceğiniz Powermix, 2 litre kapasiteli, bulaşık makinesinde yıkanabilen yüksek dayanımlı tritan malzemeden üretilen haznesiyle güven veriyor. Bunun yanı sıra dokunmatik LCD ekran ile kolay kullanım sağlıyor. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.