• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 14 °C
  • Denizli 20 °C
  • Antalya 18 °C

Teknosa ve Huawei’den teknoloji tutkunlarına yönelik iş birliği

Teknosa ve Huawei’den teknoloji tutkunlarına yönelik iş birliği
Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Türkiye’de satışa sunulan HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatleri avantajlı fırsatlarla tüketicilerle buluşturuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Türkiye’de satışa sunulan HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatleri avantajlı fırsatlarla tüketicilerle buluşturuyor. TeknoClub üyeleri, 16 Ekim’e kadar HUAWEI WATCH GT 4 alışverişlerinde, hediye kayış ve seçili Huawei ürünlerinde sepette 500 TL indirim fırsatından yararlanacak.
 
Teknosa ile Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, teknoloji tutkunlarının en son teknoloji ürünlerine ulaşabilmesi için iş birliği yaptı. İki teknoloji şirketi, yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulan HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatleri için Teknosa’nın İstinyepark mağazasında bir etkinlik düzenledi.

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao, Teknosa ve Huawei pazarlama ve kategori ekiplerinin katıldığı etkinlikte hem HUAWEI WATCH GT 4 Serisi akıllı saatler detaylı olarak tanıtıldı hem de tüketicilere sunulan avantajlar hakkında bilgi verildi. Teknosa’nın, ‘Herkes için Teknoloji’ misyonuyla hayata geçirdiği sadakat programına dahil olan TeknoClub üyeleri, 16 Ekim’e kadar yaptıkları HUAWEI WATCH GT 4 alışverişlerinde, seçili Huawei ürünlerinde sepette 500 TL indirim ve  hediye kayış avantajlarından da faydalanabiliyor.

“En çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünlerini en iyi deneyimle sunuyoruz”

Teknosa Genel Müdürü Sitare Sezgin, teknoloji ürünlerinin tüketicilerin ihtiyaç ve tercihlerinde ilk sıralarda yer aldığını belirterek, şunları söyledi:

“En çok ihtiyaç duyulan teknoloji ürünlerini en iyi deneyimle tüketicilerimize ulaştırmak için çalışıyoruz. Aynı zamanda avantajlı fiyatlar, katma değerli hizmetler, kişiselleştirilmiş ürünler sunuyoruz. Özellikle sağlığa da dokunan teknoloji ürünleri çok değerli. HUAWEI WATCH GT 4 serisi akıllı saatler sağlık ve spor özellikleriyle tüketiciler için cazip bir seçenek oluşturuyor. Bu cazip seçeneği Huawei Türkiye ile yarattığımız sinerji ile tüketicilerimize avantajlı fırsatlarla sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde Huawei ile iş birliklerimizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” 

 “Huawei, göz alıcı tasarımlarıyla Teknoloji ve Stili birleştiriyor”  

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Allen Yao ise yaptığı değerlendirmede; “Teknosa, Türkiye'deki teknolojiyi yakından takip eden herkese en güncel teknoloji ürünlerine ulaşma fırsatı sunan önemli bir teknoloji perakendecisi. HUAWEI WATCH GT 4 ve HUAWEI WATCH Ultimate Design akıllı saatlerin Teknosa’da satışa sunulacak olması, Türkiye’deki kullanıcıların tasarım, moda, sağlık ve spor odaklı bu yüksek kaliteli ürünleri daha yakından deneyimlemelerini sağlayacak. Fashion Forward sloganı ile duyurduğumuz Watch GT 4 Serisi ile her tarza ve her zevke uyum sağlayan saatlerimizi satışa sunuyoruz. Teknosa'nın 'Herkes için Teknoloji' misyonuna paralel olarak, bu işbirliğiyle Türkiye’de daha fazla kullanıcıya ulaşmayı ve yaşamlarında bu önemli ürünlerle değer katmayı hedefliyoruz. İş birliğimiz kapsamında sunulan avantajlar ve benzersiz ürün özellikleriyle, kullanıcılarımıza stil, spor ve sağlık odaklı bir teknoloji deneyimini bir arada sunmayı istiyoruz” dedi.

 
Güçlü sağlık ve fitness işlevleri ile yükseltilmiş tasarım sunuyor

Güçlü sağlık ve fitness işlevleri ile yenilikçi tasarım özelliklerine sahip olan HUAWEI WATCH GT 4, bu serinin en yeni ürünü olarak satışa sunuluyor. Akıllı saat aynı zamanda, Huawei’nin giyilebilir teknolojik ürünleri özelinde hayata geçirdiği yeni 'Fashion Forward' konseptinin bir parçası olarak, teknoloji ve moda entegrasyonunu da bir üst seviyeye taşıyor. Bu konsepte ile Huawei, kullanıcıların stillerinden ödün vermeden sağlık ve spor yolculuklarını kişiselleştirmelerini sağlıyor. HUAWEI WATCH GT 4, sekizgen çerçeve ve zarif kolye tasarım seçenekleriyle Teknosa mağazalarındaki yerini aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.