• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 24 °C
  • Denizli 25 °C
  • Antalya 28 °C

Porland’da Yeni Atama

Porland’da Yeni Atama
PORLAND’DA YENİ ATAMA

41 yıldır sofra kültürünü geliştiren ürünleri ile hayatımızda olan Porland, yönetim kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor.

Yurt içinde geniş metrekarelerde açtığı mağazaları, bölge müdürlükleri, online alışveriş sitesi, seçkin corner ve bayileri ile yaygın satış ağına sahip Porland’ın, pazarlama süreçlerini yürütmek üzere Pazarlama Grup Müdürlüğü görevine Ümran Ünsal getirildi.

Bin 600’ü aşkın çalışanıyla dünyanın sayılı porselen üreticilerinden biri olan Porland, üretken vizyonu çerçevesinde büyüme hedeflerine paralel olarak yönetim kadrolarını güçlendirerek emin adımlarla ilerliyor.

ÜMRAN ÜNSAL KİMDİR?

Ümran Ünsal, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamlayarak, Hacettepe Üniversitesi  İç Mimari bölümünde  Master ve Doktora dereceleri ile geleneksel mutfak kültürü ve modern yansımaları üzerine akademik çalışmaların sahibi olmuştur.  20 Yılı aşkın profesyonel perakende tecrübesi ile perakende dinamikleri, trendleri, rekabet yapısı ve uygulamaları hakkında derin tecrübeye sahip olan Ünsal, 18 yıl Tepe Home firmasında Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra ayrıca sektörün önemli markalarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Kariyerinde ev yaşam alanında aksesuardan mobilyaya kadar çeşitli kategoride ürün çalışmaları, büyük ölçekli perakende mağaza konsept kurulumu ve marka konumlandırma çalışmaları ön plana çıkan Ümran Ünsal, özellikle üniversitelerin düzenlediği sektörel uygulama ve geliştirme  programları kapsamında ”Perakende geliştirme ve görsel mağazacılık” alanlarında konferans ve seminerlere konuşmacı olarak katılmaya devam etmektedir. 

PORLAND ???

1976 yılında açılan ilk züccaciye mağazası ile temelleri atılan Porland, doğuşu sayılabilecek bu ilk adımdan sonra 1984 yılında özellikle horeca kesimine yönelik masa üstü malzemeler pazarlama faaliyeti yürütür. 1980'lerin sonuna doğru üretime yönelir ve 1992 yılında  % 100 yerli sermaye ile kurulur.

Şuan 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ını dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Porselen üretiminin yanı sıra portföyündeki diğer markaları; çelik ürünlerde Festino, cam ürünlerde Fiamma ve tekstil ürünler ile mutfak araç gereçlerinde Porland Style ile bin 500’ü aşkın çalışanın istihdam edildiği Türkiye’nin porselen üreticisi iki markasından biridir. Porland, Horeca kesimine yönelik hizmet veren 6 bölge müdürlüğü, perakendede 25’i aşkın mağazası ve online alışveriş sitesi ile yurt dışı pazarının yanı sıra yurt içinde de önemli bir pazara sahiptir.

Porland, Türkiye'nin ilk renkli porselen üretimini yapan ve Türk Standartları Enstitüsünün 10850 kalite belgesine ilk sahip olan, ayrıca İngiliz kalite standardı olan BS 4034 belgesine sahip yerli porselen üreticisidir.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.