• BIST 9203.37
  • Altın 4296.947
  • Dolar 39.6155
  • Euro 45.6765
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 33 °C
  • Manisa 33 °C
  • Denizli 34 °C
  • Antalya 28 °C

Domaniç Kaymakamlığı’ndan Hükümet Konağına Bakım Onarım İhalesi

Domaniç Kaymakamlığı’ndan Hükümet Konağına Bakım Onarım İhalesi
Domaniç Kaymakamlığı Domaniç Hükümet Konağına Bakım Onarımı Hizmet Alım ihalesine çıkıyor.

DOMANİÇ KAYMAKAMLIĞI’NDAN HÜKÜMET KONAĞINA BAKIM ONARIM İHALESİ

Domaniç Kaymakamlığı Domaniç Hükümet Konağına Bakım Onarımı Hizmet Alım ihalesine çıkıyor. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce gerçekleştirilecek.

Domaniç Hükümet Konağı Bakım Onarımı Hizmet alımı yapılacak ihale 1 Eylül 2016 saat 11.00’de Domaniç Kaymakamlığı Toplantı Salonu adresinde yapılacak. Gerekli detaylara EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşılabilecek.

Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP adresinden ve Domaniç Kaymakamlığı İlçe Yazı işleri Müdürlüğü adresinden görülebileceği gibi 150 TL karşılığında satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Domaniç Kaymakamlığı Toplantı Salonu adresine elden verilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta yoluyla da gönderilebilecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.