• BIST 10358.46
  • Altın 4336.357
  • Dolar 40.1508
  • Euro 47.0268
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 37 °C
  • İzmir 31 °C
  • Manisa 36 °C
  • Denizli 37 °C
  • Antalya 30 °C

Aliağa Polisinden Kaçak Alkol Operasyonu

Aliağa Polisinden Kaçak Alkol Operasyonu
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne bağlı ekiplerce Bergama ilçesinde düzenlenen kaçak alkol operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Aliağa Polisinden Kaçak Alkol Operasyonu

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne bağlı ekiplerce Bergama ilçesinde düzenlenen kaçak alkol operasyonunda 1 kişi tutuklandı. 

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, sorumluluk bölgesinde kaçak alkol satışına yönelik olarak yaptığı çalışmalarda Bergama’da depo olarak kullanılan bir işyerinde kaçak alkol üretildiği ve satışının yapıldığı bilgisine ulaştı.  

Operasyon için düğmeye basan Aliağa Polisi, belirlenen depoda yapılan aramada 222 adet 5 litrelik bidon içerisinde Etil Alkol, 4 litre katılaşmış Anason, 4 litre anason yağı, 7300 ml farklı marka ve ebatlarda anason aromaları ve viski kiti, 6 adet cinsel içerikli sprey, 45 tane cinsel içerikli hap, 1 adet Etil Alkolmetre, 98 litre El yapımı Sahte Rakı, 8 litre El yapımı Sahte Viski, 370 adet 5 litrelik Tıbbi Kullanım Amaçlı Etil Alkol Etiketi ele geçirildi. 

Operasyon sonunda B.Ç isimli şahıs adli kontrol şartıyla tutkusuz yargılanmak üzere serbest kalırken, E.Ç. isimli şahıs ise tutuklandı. 

whatsapp-image-2021-01-02-at-16.17.33.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.