• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 21 °C
  • Denizli 20 °C
  • Antalya 18 °C

Radisson Aliağa Hizmete Girdi

Radisson Aliağa Hizmete Girdi
Radisson Otel Grubu, Aliağa’daki yeni açılan oteli ile Türkiye’deki faaliyetlerini artırıyor

Radisson Otel Grubu, Radisson Hotel İzmir Aliağa’nın açılışını duyurmaktan ve misafirlerini, Türkiye’nin önemli limanlarından birinde, Ege Denizi’nin incisi İzmir’de bulunan otelde ağırlamaktan gurur duyar. Otelin açılışıyla birlikte Grup, Türkiye’deki varlığını güçlendirerek ülke genelindeki faaliyette ve gelişim aşamasındaki otel sayısını 31’in üzerine çıkardı.

Radisson, bireysel çalışma alanları ve ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi’ın yanı sıra misafirlerini mümkün olduğunca rahat ettirmek için oda içerisinde bulunan çay,kahve makineleri, bornoz ve terlikler gibi geniş kapsamlı malzemeler ile donatılmış 185 oda ve süite sahip. Unutulmaz bir konaklama için yapılan küçük kişisel dokunuşlar ile, misafirler, farklı büyüklükteki özel balkonların yanı sıra konforlu bir uyku deneyiminin keyfini çıkarabilir.
 
Misafirler, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağından oluşan bir yemek seçkisi de dâhil olmak üzere, sıcak ve rahatlatıcı bir ortamda kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği sunan Hazar Restoran’ta muhteşem bir lezzet deneyiminin keyfine varabilir. Hazar Restoran, misafirlerinin bir gezi gününden sonra dinlenmesi, Lobby Bar’da bir içecek eşliğinde manzaranın keyfini çıkarması, pastanedeki çeşitli lezzetlere göz atması veya geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağından çeşitli tatlıları denemesi için mükemmel bir ortam sunuyor. 

Teknolojik olarak gelişmiş tesisleri, donanımı ve yemek servisiyle, Radisson Hotel İzmir Aliağa toplantılar, konferanslar ve etkinlikler için de ideal bir mekan. Balo salonu, üç toplantı odası ve altı özel ofisin tamamı şık ve profesyonel bir tarzda, modern ses-görüntü ekipmanlarıyla donatılmıştır. Toplantı odalarının büyüklüğü 25 m2 ile 196 m2 arasında değişiyor. Otel, balo salonu da dahil olmak üzere, düğünler ve resepsiyonlar için 180 kişilik kapasiteye sahip.

Radisson Otel Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölgesi Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar otel ile ilgili olarak: “Türkiye’deki beşinci Radisson otelinin ve İzmir Aliağa bölgesindeki ilk Radisson otelinin açılışıyla  Radisson markamızın faaliyetlerini genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Radisson markamızın İzmir’in ticaret ve ekonomi bölgesindeki açılışı, Grubumuz için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Türkiye, Radisson Otel Grubu’nun her zaman için odağında olan bir bölgedir ve Türkiye’de faaliyetlerimizi hızla genişletme konusundaki tutkumuzu hiç gizlemedik. Her misafirin memnuniyetini sağlamak üzere ‘Evet, Yapabilirim!’ hizmet felsefemizin gereğini yerine getirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Radisson Hotel İzmir Aliağa, hem Aliağa Limanı’nın hem de Nemrut Limanı’nın yakınında ve Aliağa’nın iş merkezine sadece 5 dakikalık mesafede. Doğa yürüyüşü yolları, spor sahaları ve piknik alanlarıyla Ağapark ve Sakran Plajı otelin yakınında bulunuyor. Rahatlayıp gevşemek, deniz kenarında dolaşmak, yürüyüş ve bisiklet yollarında veya yakındaki kafelerde günbatımının keyfini çıkarmak isteyenler için otel, mükemmel bir kaçamak imkânı sunuyor. 

Radisson Hotel İzmir Aliağa Spa & Sağlık Kulübünde misafirler konakladıkları süre boyunca, zindelik ve rahatlamaya doğru bir yolculuğa çıkabilir, lüks cilt bakımları, canlandırıcı masajlar, özel bakımlar ile vücutlarını ve zihinlerini yenileyebilirler. Ayrıca misafirler, profesyönel ve eğitimli personel yardımı ile dünyanın birçok yerinden örnek çeşitli masaj tekniklerini deneyimleyebilirler.

Ege bölgesinin kuzeyindeki Bergama Antik Kenti, güzelce korunmuş Helenistik arkeolojik kalıntılarına ek olarak göz alıcı panoramik manzaralar da sunuyor. Misafirler, Aliağa’nın merkezinin 6 kilometre güneyinde yer alan Ailois'in 12 Antik Kenti’nin en önemli ve en büyüklerinden biri Kyme Antik Kenti’nin benzerine az rastlanır türden kalıntılarını inceleyebilir. Milattan önce yedinci yüzyılda kurulan Aiolis (Aigai), en iyi korunmuş antik kentlerden ve Türkiye’nin batısındaki saklı hazinelerden biri. Radisson Hotel İzmir Aliağa, misafirlerine bölgedeki antik kentler ve diğer harikaların yanı sıra Agora, Nekropoller, Arnavut kaldırımları ve antik tiyatroyu keşfetmelerini tavsiye ediyor.

Radisson Hotel İzmir Aliağa, İzmir kent merkezinden 60 km, İzmir Adnan Menderes Uluslararası Havalimanından 90 km mesafede ve Aliağa metro istasyonundan 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

Radisson Hotel İzmir Aliağa Genel Müdürü Ertuğrul Uzak: “İzmir’deki ilk Radisson otelini açmanın heyecanını duyuyoruz. Misafirlerimiz gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat ediyor olsunlar, deneyimli ekibimiz tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya hazırdır; misafirlerimiz için unutulmaz anılar yaratmanın yanı sıra Aliağa bölgesinin tarihi değerlerini misafirlerimize göstermeyi amaçlamaktayız.” dedi.

Misafirlerin ve ekip üyelerinin sağlık ve güvenliğine en yüksek önceliği veren Radisson derinlemesine temizlik ve dezenfeksiyon protokolleri, dünyanın lider denetim, doğrulama, test ve belgelendirme şirketi SGS ile ortaklaşa geliştirilmiştir ve otele giriş anından çıkış anına kadar misafirlere güvenli ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır. 

İletişim Bilgileri
Siteler Mahallesi Necmettin Giritlioğlu Cad. NO:23 Aliağa/İZMİR
0232 966 83 83

 


Aliağa Sahil Radyo Televizyon ve Medya Yayınları A.Ş
Demokrasi Meydanı Şehit Bülent Kula İş Merkezi
NO:1/18 Aliağa/İZMİR
0232 616 11 36 – 0532 492 50 95

www.radyosahil.com.tr (canlı yayın)
[email protected]
[email protected]
facebook.com/radyosahil95
instagram.com/radyosahil95
twitter.com/radyosahil95
youtube.com/radyosahil95

izmza-lobby.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.