• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 22 °C
  • Denizli 21 °C
  • Antalya 19 °C

MHP Aliağa’da İlçe Başkanlığına Nuray Aydemir Atandı

MHP Aliağa’da İlçe Başkanlığına Nuray Aydemir Atandı
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, “2023 Lider Ülke Türkiye” ve “İzmir’in Yükselen Yıldızı Aliağa” vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalışacağız.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Büyük Vefa; Aliağa İlçe Başkanlığına, Vefat Eden İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir’in Eşi Nuray Aydemir Atandı. 

MHP Aliağa’da İlçe Başkanlığına Nuray Aydemir atandı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; Şartlar 100 Yıl Önceden Farklı Değil. İri, diri, birarada olalım”
  
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, “2023 Lider Ülke Türkiye” ve “İzmir’in Yükselen Yıldızı Aliağa” vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalışacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanlığına Nuray Aydemir atandı. 15 Kasım 2021’de vefat eden Abdürrahim Aydemir’in yerine MHP Aliağa İlçe Başkanlığına Nuray Aydemir atandı. İlçe Başkanlığına Abdürrahim Aydemir’in eşi Nuray Aydemir’in atanması partililerce genel başkan Devlet Bahçeli’nin büyük vefası şeklinde değerlendirildi. 

MHP Aliağa İlçe Teşkilatında yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu atandı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Yöneticileri, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve partililerin katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle ilçe başkanlığına Nuray Aydemir’in atandığını açıkladı. 

İL BAŞKANI ŞAHİN; KONGREYLE GELEN LİSTE KORUNMUŞ OLDU. HAYIRLI OLSUN
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin yaptığı konuşmada, ““Rahmetli İlçe Başkanımız Abdürrahim Aydemir kardeşimizin kırkı çıkıncaya kadar hiç kimseyle konuşmadım. Daha sonra arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımızla, Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucunda, son kongrede listede bulunan tüm arkadaşlarımızın tekrar yazılması kaydıyla Genel Merkezimizde rahmetli ilçe başkanımızın eşi Nuray hanımın ilçe başkanlığına atanması ve diğer yöneticilerimizin tamamının devam etmesi kararını aldık. Bu, kazanmış bir listeydi. Kongreyle gelmiş bir listeydi. Böylece kongreyle gelen liste bozulmamış oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

İL BAŞKANI ŞAHİN; ŞARTLAR 100 YIL ÖNCEDEN FARKLI DEĞİL 
Türkiye’nin dışarıdan çeşitli saldırılara maruz kaldığını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Milleti çok zor bir dönemece giriyor. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumu 100 yıl önce ülkemizin istila edilmesinden farklı görmüyoruz. Şartlar aynı şartlar, sonuçlar aynı sonuçlar. 100 yıl önce ülkemizi istila etmişlerdi, 100 yıl önce onlar bizi unutmuşlardı. Biz onları denize döktük. Ama Türkiye’de kalıntıları var. Dışarıdan paralarla, silahlarla satılmışlarla üzerimize geliyorlar. Bizim sağlam, iri, diri birarada bulunmamız gerekiyor.” Diye konuştu. 

GENEL BAŞKAN BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR
MHP İlçe Başkanlığına atanan Nuray Aydemir yaptığı konuşmada Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. “Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın tebliğleri, İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin beyin görevlendirmeleri ile 15 Şubat 2022 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.” diye konuşan Aydemir, “Bizleri bu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyor, İlçe başkanı olarak şahsımı Genel Merkeze tavsiye eden, bize güvenen kıymetli İl Başkanım Veysel Şahin’e teşekkür ediyorum.” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET DUADIR, DURUŞTUR, DİRAYETTİR
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, “Milliyetçi Hareket; duadır, duruştur, dirayettir. Teşkilatımız da birliğimiz, bütünlüğümüz ve kutlu davamızın karargâhıdır. Bu kutlu bayrağı Ülkücü bir şuur ve irade ile taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yaşamı boyunca Ülkücü harekete ve kutsal davaya hizmet eden; 2009 yılından, vefat ettiği 15 Kasım 2021 tarihine kadar 12 yıl MHP Aliağa İlçe başkanlığı görevini büyük bir fedakârlık ve gayretle yapan kıymetli eşim Abdürrahim Aydemir’i de rahmetle anıyorum.” diye konuştu. 

2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE VİZYONUYLA ÇALIŞACAĞIZ
Lider Ülke Türkiye hedefiyle çalışacaklarını kaydeden Aydemir, “Hep birlikte; davamız için, Aliağamız için, İzmir’imiz için hayırlı hizmetler yapma gayretinde olacağız. “2023 Lider Ülke Türkiye” ve “İzmir’in Yükselen Yıldızı Aliağa” vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Rabbim, çıktığımız bu yolda, beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımız ile birlikte davamıza layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin inşallah.” dedi. 

Konuşmaların ardından İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir’e görevlendirmesini takdim ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

MHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI NURAY AYDEMİR
Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından Aliağa İlçe Başkanlığına atanan Nuray Aydemir (47), Erzurum doğumludur. 12 yıl boyunca MHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Abdurrahim Aydemir’in eşi olan Nuran Aydemir, 1 erkek, 1 kız olmak üzere iki çocuk annesidir. Nuran Aydemir, 2009 yılından bu yana MHP Aliağa İlçe Teşkilatı kadın kollarından çeşitli görevlerde bulundu. 

MHP ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİMİ
MHP Genel Merkezi tarafından atanan Aliağa İlçe Teşkilatının Nuray Aydemir başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Figen Erkal, İdris Arslan, Nimet Özkurt, Altan Yıldırım, Hasan Nasır, Hilkat Çelik, Raşit Özkan, Gülseren Alkış, Rahmi Keskinoğlu, Nurten Yaşar, Hakan Memiş, Yavuz Balcı, Mehmet Kızıldağ, Hasan Mesut, Emin Çam, Mehmet Ali Gürlek, Orhan Ay, Olcay Bulut, Ali Kara, Ziya Dalkılıç, Abdullah Erikçi, Abdullah Sağlam, Remzi Yıldız, İzzet Onuk, Koray Doğaç, Halil Göral, Serkan Şimşek, Hasip Şengül, Özkan Gökkaya, Cemal Akçaköse, Esalettin Uyan, Hüseyin Akbulut, Murat Kırıcı, Alaattin Süner, İbrahim Yöntem, Mevlüt Ongün, Koray Koçer, Bora Ay, Ahmet Ötkan, Serhat Özmen, Tuğşat Kozar

whatsapp-image-2022-02-15-at-23.31.53.jpegwhatsapp-image-2022-02-15-at-23.31.53-(1).jpegwhatsapp-image-2022-02-15-at-23.31.55.jpegwhatsapp-image-2022-02-15-at-23.31.55-(2).jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.