• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Denizli 14 °C
  • Antalya 16 °C

BİEN Tasarımları Ödüle Domuyor

BİEN Tasarımları Ödüle Domuyor
BİEN SERAMİK TASARIMLARINA 3 ÖDÜL GELDİ: ADONİS, SAFARİ VE CORVİNO A DESIGN AWARD’A LAYIK GÖRÜLDÜ

Tasarım alanındaki iddiasını aldığı birçok ödülle kanıtlayan Bien Seramik’e İtalya Como Kültür Departmanı’nın düzenlediği A Design Award’dan 3 yeni ödül daha geldi. Bien Seramik, A Design Award’dan Adonis Seramik Karo tasarımı ile "Silver" ödülüne, Safari ve Corvino Seramik Karoları ürünleriyle de "Tasarım" ödüllerine layık görüldü.

Her yıl milyonlarca ürün tasarlanıyor ve bunların içinde mükemmelliğe en çok yaklaşanları 
A Design ödüllendiriyor. İtalya Como Kültür Departmanı’nın her yıl gerçekleştirdiği bu yarışma, tasarım dünyasını yakından ilgilendiriyor. Bien, seramik dünyanın en prestijli ödüllerinden kabul edilen A Design Award’dan 3 ödül birden kazandı. 2017 yılında tasarladığı Safari ve Corvino seramik karoları ile tasarım ödüllerine sahip olan Bien, 2016 yılında tasarladığı Adonis ürünü ile Silver (Gümüş) ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik Tasarım Müdürü Tolga Berkay, sektördeki trendleri ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini, tasarım ekibinin her bir ürün üzerinde aynı titizlikle çalıştığını dile getirdi. Türkiye’nin tasarım konusunda 2010-2017 yılları arasında dünyada beşinci sırada yer aldığını sözlerine ekleyen Berkay, bu ödülleri almanın Bien Seramik’i küresel bir marka yapma adına önemli olduğunu da belirtti. “Her yıl binlerce ürün tasarlanıyor ve pazara çıkıyor. Bunların içinde mükemmelliğe yaklaşanları A Design ödüllendiriyor” dedi.

A DESIGN AWARD ÖDÜLÜ ALAN ÜRÜNLER

ADONİS: Üzerindeki özel sır sayesinde satenin kusursuz ve pürüzsüz güzelliğini yüzeylere yansıtan ve mermerin gücünü de simgeleyen Adonis; iç mekan, banyo, mutfak, salon ve sosyal alanlarda kullanıma imkan tanıyan bir tasarım.
Seramik Karo Grubu’nda yer alan ürünün 30x80cm. ve 60x60cm. ölçüleri mevcut.

SAFARİ: Yenilikçi ve trend belirlemekte öncü marka Bien’in sıra dışı serisinden Safari Zebra’nın dokusundan esinlenerek tasarlanmış bir ürün. Porselen Karo Grubu’nda yer alan ürünün 30X60cm. ve 60x60cm. ölçüleri mevcut.

CORVİNO: Bien Seramik’in mermer görünümüne sahip en yeni tasarımlarından olan Corvino, mermerin ihtişamını yüzeye yansıtırken, özellikle büyük ebatların trend olduğu bu yıl ebatları ile de ilgi çeken bir tasarım.
Teknik Porselen Karo Grubu’nda yer alan ürünün 60x60cm. ve 60x120cm. ölçüleri mevcut.Bien Seramik A Design Award'dan bu üç ödülle beraber ödüllerinin sayısını 14'e çıkarmış oldu.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.